M/V Met een neus voor koeltechniek en service

M/V Met een neus voor koeltechniek en service

Ons bedrijf: Servito is een toonaangevend bedrijf in ontwerp, installatie en onderhoud van professionele keukens en keukenapparatuur en levering van non-food artikelen aan horeca, grootkeuken, bakkerij, slagerij, scholen en zorginstellingen.

De geografische cirkel Antwerpen-Brussel-Geraardsbergen-Kortrijk-Brugge vormt ons belangrijkste actiegebied, maar ook in de rest van Vlaanderen en Brussel is onze kwaliteit en service bekend. Onze uitvalsbasis situeert zich in Destelbergen, in het hartje van ons actiegebied.

Om ons team te versterken zoeken wij een gemotiveerde:

Koeltechnieker met ervaring

Het installeren van (koel)techniek zit je in de vingers. Het opsporen van problemen en storingen in koeltechnische installaties en andere keukenapparatuur doe je met hart en ziel. Eens je de storing gevonden hebt, los je die op een vlotte manier op, door onmiddellijk de fout te herstellen of door de nodige wisselstukken te (laten) bestellen en de nodige opvolging met de klant te verzorgen. Je neemt end-to-end verantwoordelijkheid om de klant toe te laten zo snel mogelijk terug van zijn toestel gebruik te kunnen maken.

Wie zoeken we:

  • We zoeken iemand die integer en klantgericht is. Een teamspeler die ook zelfstandig kan werken en vlot met klanten overweg kan.
  • Je bent vaak het gezicht van onze firma, daarom verwachten wij een verzorgd voorkomen, oog voor service en commerciële feeling.
  • Een uitdaging motiveert je, probleemoplossend denken zit je in het bloed.
  • Je genoot een opleiding koeltechniek.
  • Je hebt een 5-tal jaar ervaring als koel- en/of servicetechnieker.

Wat mag u van ons verwachten:

U komt terecht in een jong dynamisch team dat gemotiveerd is om het bedrijf te doen groeien. U krijgt de ruimte om uzelf te ontplooien en de nodige ondersteuning van het management en collega’s.

Tevredenheid van onze mensen is belangrijk voor ons, daarom bieden we u een aantrekkelijk loonpakket, commissie op de gerealiseerde verkopen, een bedrijfswagen en mooie extralegale voordelen zoals maaltijdcheques en een hospitalisatieverzekering.

Interesse?

Mail uw CV en motivatie naar [email protected]

Wilt u meer informatie: dat kan!

Contacteer ons via mail of via telefoon.

Davy Persoons
Servito Machinery BV
Laarnebaan 106 b2
9070 Destelbergen
0476 71 21 15
[email protected]