Maatwerk Fornuizen

Marrone Custom Cooking

Bij Servito bouwen we gepersonaliseerde fornuizen op maat die aan al uw kookbehoeften voldoen! Wij maken fornuizen op maat voor elke professionele chef-kok, ons team van ervaren professionals staat klaar om uw droomfornuis te ontwerpen en te bouwen.

Onze maatwerk fornuizen worden gebouwd met hoogwaardige materialen en afgewerkt tot in de perfectie, waardoor ze niet alleen duurzaam en betrouwbaar zijn, maar ook een prachtige toevoeging zijn in uw keuken. Onze naadloze fornuizen worden op maat ontworpen en gebouwd om perfect te passen bij uw individuele kookbehoeften en -wensen.

Duurzaamheid, Stijl en Innovatie

Servito Maakt Uw Droomfornuis Realiteit

Een van de vele opties die we bieden, is de mogelijkheid om uw fornuis uit te rusten met de nieuwste kooktechnologieën. Zo kunnen we uw fornuis voorzien van een free cooking top, die zowel direct als indirect koken mogelijk maakt, evenals een aquacooker die kan worden gebruikt voor het koken van pasta, bain-marie en sous-vide koken.

Onze fornuizen worden veilig, betrouwbaar en op maat ontworpen op een zelfdragend frame of chassis. Ze zijn gedetailleerd afgewerkt en kunnen worden aangepast aan uw voorkeur met een breed scala aan afwerkingsopties en materialen, zodat uw fornuis er niet alleen goed uitziet, maar ook perfect past bij uw keukenstijl.
Bij Servito begrijpen we dat budget belangrijk is bij het ontwerpen en bouwen van uw droomfornuis. We werken nauw samen met u om uw budget af te stemmen op uw kookbehoeften en -wensen, zodat we samen uw droomfornuis kunnen realiseren.

STOOF

Volledig op maat en oneindige mogelijkheden

Ontdek STOOF, ons eigen merk, dat garant staat voor kwaliteit en maatwerk. Met STOOF geloven we dat uw keuken het verdient om uitgerust te worden met een fornuis dat perfect past bij uw culinaire visie. Onze STOOF fornuizen worden op maat gemaakt en bieden stevigheid, optimale hygiëne en oneindige mogelijkheden.

Stoof industriële keuken
Marrone stoof

Marrone Custom Cooking

Prachtige op maat gemaakte fornuizen

Ontdek Marrone Custom Cooking, het exclusieve merk van prachtige op maat gemaakte fornuizen voor professionele keukens. Elk Marrone fornuis is een uniek meesterwerk dat getuigt van vakmanschap en visie. Met een passie voor technologie, bieden Marrone fornuizen het maximale aan mogelijkheden en innovatieve functies.