Over ons

Home  / Over ons

Ervaring, Expertise en Service

Servito is een ervaren bedrijf, actief in Vlaanderen en Brussel, dat er al sinds de start een punt van maakt een topservice aan te bieden. Onze naam hebben we dus niet gestolen.

Bij onze afdeling Grootkeukens kan je terecht voor zowel een project op maat, als de vervanging of vernieuwing van een toestel. Om de ontzorging van onze klanten te vervolledigen vind je in onze afdeling Horecamaterialen ook papierwaren, onderhoudsproducten, keukengerei en tafelwaren. 

Onze twee afdelingen met elk hun expertise zorgen samen voor een volledig non-food aanbod. Een bewuste combinatie om je nog meer van dienst te kunnen zijn.

Servito installeert grootkeukens met alles erop en eraan. Ons team staat klaar voor de kleinste brasseriekeuken tot de een uit de kluiten gewassen grootkeuken, met veel enthousiasme en vooral met kennis van zaken.

Met de toevoeging van onze eigen koeltechnische dienst in 2019 blijven we investeren in ervaring en expertise – maar vooral – de service naar onze klanten toe.

Dienst na verkoop

Bij Servito koop je niet zomaar een toestel of een keuken. Je koopt er meteen een goed geoliede machine bij . Onze service-technici staan zeven dagen op zeven voor je klaar en helpen je uit de nood wanneer je combisteamer je in het midden van de shift in de steek laat.

We leiden onze technici voortdurend op, zodat ze vooroprijden in hun vakgebied. Dankzij interne en externe trainingen blijven ze mee met alle technische en toestel-specifieke evoluties. Zo kunnen zij jou na de installatie van een nieuw toestel meteen op weg helpen.

Hoe kan je een beroep op hen doen? Eenvoudigweg door ons centraal nummer – 09 239 97 15 – te bellen om de technicus van wacht te bereiken. We doen er alles aan om jouw probleem zo snel mogelijk op te lossen. 

Servito heeft daarvoor vier perfect uitgeruste servicewagens, met voldoende voorraad wisselstukken en onderdelen om 9 op de 10 pannes ter plekke op te lossen. Ontbreekt er toch iets? Dan helpen onze leveranciers ons binnen de 24 uur aan de missing link.

Valt je onmisbare toestel toch niet meer te redden? Dan is de kans groot dat we de volgende dag al een nieuw exemplaar kunnen leveren, omdat we in onze voorraden en planning rekening houden met lastminutes.

Met Servito zit je goed, altijd en overal.

Onze projectaanpak

Advies nodig? Op ons kan u rekenen!

Heeft u interesse in een nieuw toestel of gaat u uw keuken vernieuwen? Geef ons een seintje en we komen graag ter plaatse om dit met u te bespreken. Dankzij ons uitgebreid productgamma en onze ruimte expertise kunnen we u verschillende oplossingen aanbieden.

Voor totaalprojecten visualiseren wij zelfs uw droomkeuken in 3D zodat u zich een perfect beeld kan vormen van uw investering.
Tijdens de verwezenlijking van dit project heeft u één aanspreekpunt waar u bij terecht kan met al uw vragen.

Wensen in kaart brengen

Ontwerp in 2D en 3D

Offerte

Bestelling

Werfopvolging, installatie en service

Professionele hulp/ toestellen nodig?

We verlenen niet enkel het beste advies en service, geniet ook van ons groot aanbod aan toestellen te koop op onze webshop.