Totaalinrichting
Van Grootkeukens

Jij mag je keuken dromen, wij bouwen ze. Modulair of helemaal op maat, dat kies je zelf. Eén zaak ligt vast: op onze service kan je rekenen, ook lang nadat onze installateurs vertrokken zijn. Servito, dat is een planmatige aanpak op maat van jouw project!

Selecteer 1 van de 2 onderstaande mogelijkheden, en boek nu je afspraak bij ons in Destelbergen of bij jou ter plaatse.

Realisaties

Heyhoeveke

Bekijk project

Brasserie Midi

Bekijk project

Bowling Stones

Bekijk project

De Kastart

Bekijk project

Café ’t Kanon

Bekijk project

Privé project

Bekijk project

Roosenberg

Bekijk project

Antwerp International School

Bekijk project

Naadloze afwerking

Servito biedt naadloze oplossingen aan voor uw horeca keuken. In samenwerking met Electrolux Professionals of Marrone custom cooking plaatsen wij een modulair, naadloos systeem…

Projectaanpak

Wensen in kaart brengen

Wat heb je precies nodig? Hoe ziet jouw droomkeuken eruit? We luisteren aandachtig en toetsen je noden en wensen af aan het praktische, technische en budgettaire plaatje.

Ontwerp in 2D en 3D

Stap twee is die droomkeuken visualiseren en uitwerken. We gaan aan de slag met een plan van de ruimte en maken een eerste ontwerp. We gooien daarbij al onze ervaring in de strijd. Met jouw feedback finaliseren we het ontwerp.

Offerte

Een succesvol project vergt een glasheldere offerte. Aan de hand van het ontwerp stellen we een gedetailleerde offerte op die niets aan het toeval overlaat. In deze fase hebben we het ook over garantie, levertermijn en planning. Aanvaardt u onze offerte? Dan is dat uw factuurprijs. Eén vast bedrag en geen verrassingen.

Bestelling

Bestelling geplaatst? Dan gaan onze tekenaars aan het werk, samen met de technische verantwoordelijke. Ze maken het technische plan waarmee we straks aan de slag gaan.

Werfopvolging, installatie en service

Onze montage- en servicedienst komt op de afgesproken dag jouw grootkeuken installeren. We leggen je natuurlijk ook uit hoe al die nieuwe speeltjes werken en achteraf staan we 7/7 klaar voor elk probleem of onderhoudsmoment.

Realisaties

Het resultaat van onze enthousiaste totaalaanpak kan je hier bewonderen. Snuif de sfeer op in een rits projecten die we van A tot Z mochten uitdenken, installeren en afwerken.

KlantenErvaring

Voordat ik zelf in de potten begon te roeren had ik een voorgeschiedenis van 12 jaar als architect. Tijdens één van mijn projecten kwam ik reeds in contact met Servito Machinery bij de verbouwing van The Antwerp International School. We doorliepen het project op minder dan 6 weken, in dat project bewees Servito dat ze het konden waarmaken.

Het advies dat ik meekreeg bij de offertebespreking was van primair belang hoe de keuken zou gaan werken. De keuken die vandaag geïnstalleerd is , is volledig anders dan wat ik initieel in gedachte had, daar heb ik nog géén moment spijt van gehad. Zij zijn gewoon om in een bepaald segment te werken, en dan is het beter dat je hen je laat leiden. Ik heb geleerd dat je soms moet loslaten en erop vertrouwen dat het wel goed zal zijn.

Vandaag werken we met 3 fulltime personen in de keuken, in het weekend komen daar nog een flexi en een afwasser bij. Onze gerechten worden met véél zorg samengesteld en daardoor was een ruime passe met voldoende koeling noodzakelijk. Hierin heeft Servito een echte eye catcher geïnstalleerd, iets waar we echt trots op mogen zijn, we hebben dan ook een grote tafel geplaatst van 12 zitplaatsen die de naam ‘chefs table’ meekreeg.

Kwaliteit, lokaal en service hecht ik véél belang aan in mijn producten, net daar vonden we ook de klik bij Servito die net ook deze waarden nastreeft.