Ruim aanbod.
Snel geleverd.

Bij Servito weten we dat jij voor niets minder dan meest schuimende cappuccino op de mooist gedekte tafel gaat. Ons ruime aanbod aan horecamaterialen, dat alles omvat van keukenapparatuur tot papierwaren, helpt jou daarbij. Zo moet jij alleen nog op zoek naar het juiste personeel om met dat topgerief aan het werk te gaan.

Servito, da's service

Dankzij Servito heb je altijd alles in huis en kan je focussen op de beleving van je klanten. Die bestelling van 2000 servetten zetten we daarom met veel plezier zelf in de bergruimte, zodat jij verder kan met de mise-en-place.

Met de glimlach

Servito-leveringen gebeuren door onze eigen vaste chauffeurs. Zo krijg je steevast dezelfde chauffeur over de vloer. Dat persoonlijk contact is goud waard, want je overhandigt de sleutel van je zaak niet zomaar aan de eerste de beste.

Inspiratie erbovenop

Elke week een nieuwe suggestie bedenken is één ding, uitzoeken hoe je die presenteert is nog iets anders. Daarom laat Servito zien hoe je pakweg een gin-tonic pimpt in een origineel glas en hoe je prachtige lentetafels dekt.

Ons aanbod

Alles om uw horecazaak te ondersteunen

Bezorg je gasten een onvergetelijk avondje tafelen. In onze webshop vind je een uitgebreide waaier aan non-food om je horecazaak uit te rusten en extra cachet te geven. Van kaarsen voor op je mooi gedekte tafel over keukentoestellen tot servetten: bij Servito vind je al het nodige, steeds aan de meest correcte prijs.

Terugkerende bestelling?

Snel besteld, snel geleverd

Een terugkerende bestelling plaats je in een vingerknip via de webshop. Onze eigen chauffeurs bezorgen alles tijdig èn met de glimlach.

Service

Hier maken wij het verschil

Een uitgebreid gamma is voor Servito het olympisch minimum, een superieure service een evidente plus. Bestellen gaat eenvoudig, de afhandeling is vlot en de leveringen lopen gesmeerd. Inspirerende ideeën krijg je er gratis bovenop, zodat je klanten alleen nog hoeven te genieten van lekker eten, geserveerd op een mooi gedekte tafel.

Testimonials