Home / Realisaties

Gent

Brasserie Midi

Al sinds 2002 een gevestigde waarde in het hartje van het pittoreske dorpje Steenhuize, gelegen in de mooie Vlaamse Ardennen. Toen gestart als gezellig praat- & eethuis, door de jaren heen uitgegroeid tot een hedendaags restaurant dat kwaliteit & versheid voorop stelt! In het achttiende-eeuws pand wordt u warm onthaald door gastvrouw Tamara & haar team, terwijl chef Tim met de grootste zorg en passie, voor u de lekkerste, dagverse & klimaatvriendelijke gerechten bereidt!

Een meesterwerk van functionaliteit en elegantie

Bij dit project stond snelheid centraal, en we zijn verheugd te kunnen zeggen dat de realisatie vlekkeloos verliep. Vanaf het allereerste moment hebben we nauw samengewerkt met de teams van Bar Bulot en Electrolux Professional om hun visie te begrijpen en te vertalen naar een prachtige, op maat gemaakte keuken. Met onze expertise en toewijding hebben we ervoor gezorgd dat de oplevering binnen een recordtijd werd voltooid, zonder in te leveren aan de kwaliteit.

Het middelpunt van de keuken is het 8m² grote thermaline fornuis met een strakke afwerking dankzij de Swiss finish. De 2 SkyLine combi-ovens maken het plaatje compleet. Chef Destin Cannaert was erg onder de indruk van de programmeermogelijkheden: “Met behulp van het menu kan ik mijn eigen receptenboekje maken voor snelle en nauwkeurige bediening en gecontroleerde resultaten. Ook het schoonmaken gaat supersnel met de SkyClean functie, een volledig automatisch schoonmaakprogramma.”

De keuken bij Bar Bulot straalt nu een perfecte balans uit tussen functionaliteit en verfijning. Elk detail, van de hoogwaardige apparatuur tot de naadloze afwerking, is zorgvuldig gekozen om de culinaire creativiteit van het team van Bar Bulot te ondersteunen en te inspireren.

Testimonials

Wat onze andere klanten zeggen