Home / Realisaties

Ophasselt

RUSTHUIS STIL GELUK

Servito stond in voor het ontwerp en de installatie van de keuken van Rusthuis Stil Geluk.

Een meesterwerk van functionaliteit en elegantie

Bij dit project stond snelheid centraal, en we zijn verheugd te kunnen zeggen dat de realisatie vlekkeloos verliep. Vanaf het allereerste moment hebben we nauw samengewerkt met de teams van Bar Bulot en Electrolux Professional om hun visie te begrijpen en te vertalen naar een prachtige, op maat gemaakte keuken. Met onze expertise en toewijding hebben we ervoor gezorgd dat de oplevering binnen een recordtijd werd voltooid, zonder in te leveren aan de kwaliteit.

Het middelpunt van de keuken is het 8m² grote thermaline fornuis met een strakke afwerking dankzij de Swiss finish. De 2 SkyLine combi-ovens maken het plaatje compleet. Chef Destin Cannaert was erg onder de indruk van de programmeermogelijkheden: “Met behulp van het menu kan ik mijn eigen receptenboekje maken voor snelle en nauwkeurige bediening en gecontroleerde resultaten. Ook het schoonmaken gaat supersnel met de SkyClean functie, een volledig automatisch schoonmaakprogramma.”

De keuken bij Bar Bulot straalt nu een perfecte balans uit tussen functionaliteit en verfijning. Elk detail, van de hoogwaardige apparatuur tot de naadloze afwerking, is zorgvuldig gekozen om de culinaire creativiteit van het team van Bar Bulot te ondersteunen en te inspireren.

Uitdaging:

Op een beperkte ruimte een betrouwbare en gebruiksvriendelijke, professionele keuken installeren. Een kolfje naar onze hand.

Kooklijn:

De kooklijn is opgebouwd uit kooktoestellen van Electrolux Professional, type 900XP. Lasertechnologie maakt een strakke verbinding tussen de verschillende units van deze kooklijn mogelijk.

Van links naar rechts herkennen we volgende toestellen/elementen:

  • Een kookketel met dubbele mantel. Bij het bereiken van de optimale werkdruk worden de branders, d.m.v. een drukschakelaar in de stoomgenerator, automatisch uitgeschakeld.
  • Een neutraal werkblad met gesloten front op open onderstel
  • Een friteuse met 2 frituurbakken. De verwarmingselementen zijn aan de buitenzijde van de V-vormige frituurbakken geplaatst, waardoor de levensduur van de olie verlengd wordt
  • Een neutraal werkblad met gesloten front op open onderstel
  • Een neutraal werkblad met ladenblok op onderstel met 2 lades
  • Een 4-bek gasfornuis met energiezuinige Flower Flame branders die zorgen voor een optimale warmteverdeling onder de potten en pannen
  • Neutrale werkbladen op open onderstel

Het geheel werd afgewerkt met rvs plinten.

Combisteamer:

Hier hebben we gekozen voor een  Rational SelfCookingCenter. Deze veelzijdige steamer met boiler, touchscreen, programma’s en automatische reiniging kan multifunctioneel gebruikt worden en bleek voor deze klant de beste keuze te zijn.

 

Een eer om samen te werken aan uitmuntendheid

We willen het hele team van Bar Bulot bedanken voor hun vertrouwen in Servito en de mogelijkheid om aan dit prestigieuze project mee te werken. Het is een eer geweest om samen te werken met een restaurant dat bekend staat om zijn uitmuntendheid en om een bijdrage te leveren aan hun voortdurende succes.

Bekijk de foto’s van deze prachtige keuken en laat je inspireren door het vakmanschap en de schoonheid die we hebben gerealiseerd. We hopen dat deze nieuwe realisatie je zal enthousiasmeren en aansporen om contact met ons op te nemen voor jouw eigen keukenproject.

Servito, waar vakmanschap en verfijning samenkomen om jouw professionele droomkeuken te realiseren.

Testimonials

Wat onze andere klanten zeggen